CV’s lijken vaak allemaal hetzelfde, een succesvolle salesprofessional is uniek

Wij selecteren geschikte kandidaten op bedrijfscultuur en DNA. Zo garanderen wij de perfecte match.

Ondernemend en ambitieus

Ondernemen is als topsport. Hard werken, (veel) trainen, bijsturen, herhalen en volhouden. Steeds de juiste dingen doen en vertrouwen hebben in eigen kunnen. Om uiteindelijk te komen tot succes en structureel succesvol te zijn is een sterk team noodzakelijk.

Organisaties met lef en onderscheid

Goede salesprofessionals zijn nodig om de groei en ambitie te realiseren en het ideale (sales)team te formeren. Wij werken exclusief voor jullie aan het werven van de ideale kandidaat.

Waarin wij uitBLINKen

Wij verbinden mensen met mensen. Wij staan niet voorop de bühne maar genieten achteraf van het succes van een perfecte match. Wij bouwen aan duurzame relaties en blijven actief zoeken naar manieren om steeds beter te worden.

Menselijk kapitaal

Medewerkers zijn het waardevolste kapitaal van je organisatie. Zij willen (continu) uitdaging, waardering en ruimte om te groeien. Salesprofessionals streven naar een succesvolle carrière en vooral een plek waar ze hun passie en vakmanschap kwijt kunnen. Glimlachend binnenkomen en met energie weggaan elke dag weer.

Toe aan een frisse wind in je salesteam? We komen graag een kop koffie drinken.

Zo gaan we te werk

1

Persoonlijke kennismaking en oriëntatie

We zijn nieuwsgierig en horen graag wat jullie wensen, ideeën en plannen zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met het werven van geschikte kandidaten.

divider
2

Een sterke vacature

Samen creëren wij een vacature waarmee jij je als werkgever onderscheidt op de arbeidsmarkt en jezelf presenteert aan potentiële kandidaten.

divider
3

Matchmaking

Wij selecteren de professional die bij jouw bedrijf en de functie past.

divider
4

Introductie kandidaten

Wij stellen de juiste salesprofessionals met ambitie met stijl aan jullie voor, en streven naar een ideale kennismaking voor beide partijen.

divider
5

Gefeliciteerd met je nieuwe collega!

Veel geluk met jullie nieuwe samenwerking en aankomend (commercieel) succes.

divider

Vind de salesbaan die bij jou past

Pin It on Pinterest