Maak jij je carrièredromen al waar?

Jij weet als salesprofessional als geen ander wat succes is en hoe jij het verschil maakt bij jouw klanten. Onze opdrachtgevers streven altijd naar beter en zijn dan ook nieuwsgierig naar waar jij in uitblinkt! Upload je CV of bekijk de openstaande vacatures.

Je zoekt nieuwe prikkels en nieuwe netwerken

Wij begrijpen dat. Daarom brengen wij je in contact met organisaties die net als jij vooruit willen. Met fijne kundige collega’s waar je samen successen mee kan vieren.

Uniek talent

Samen vinden we hetgeen, wat jou uniek maakt. We bespreken je doorgroeiwensen en je toekomstvisie. We brengen duidelijk in kaart wat jou energie geeft.

Samen uitblinken

Wij zijn jouw rechterhand bij het realiseren van je nieuwe droombaan. We leggen je interessante en passende vacatures voor, brengen je in contact met mensen van prachtige organisaties en stomen je klaar voor de sollicitatieprocedure. We gaan voor niets minder dan het beste resultaat voor jou en onze opdrachtgevers.

Jouw toekomstige werkgever

Onze opdrachtgevers streven, net als wij, goed werkgeverschap na. Dit betekent dat jij volop de ruimte hebt om jouw skills en opgedane ervaring optimaal in te zetten en verder te ontwikkelen. Echt van waarde te zijn voor collega’s en klanten. Een inspiratievolle werkomgeving en een gezonde organisatiecultuur zijn hier onderdeel van.

Durf jij in het diepe te springen en je hart te volgen naar een nieuw avontuur?

Wij werken snel, persoonlijk en met passie aan het vervolg van jouw carrière

1

Persoonlijke kennismaking

We zijn nieuwsgierig en willen je graag goed leren kennen om te weten wat voor type werk(gever) en functie bij je past.

divider
2

Matchen op skills en wensen

Samen kijken we naar jouw unieke eigenschappen, vaardigheden en voorkeuren om de perfecte match te maken met onze vacatures en opdrachtgevers.

divider
3

In het diepe springen

Wij stellen je voor bij de gekozen werkgever(s) en bereiden je alvast voor op de vervolgstap; de sollicitatie!

divider
4

Go / No go

Wanneer jij en de opdrachtgever enthousiast zijn start de onderhandelingsfase. Wij helpen beiden, met als doel voor iedereen een tevreden resultaat te bieden.

divider
5

Gefeliciteerd

Je hebt de baan! Hier start een nieuw hoofdstuk in je carrière. Tijd voor champagne!

divider

Vind de salesbaan die bij jou past

Pin It on Pinterest