Wij zijn Ik Blink uit in Sales

Salesprofessionals matchen aan uitdagende commerciële functies; daar blinken wij in uit

Sterk in sales

Sales is contact leggen, vragen stellen, luisteren; iemands behoefte door en door begrijpen. Sales is ook volhouden en blijven zoeken naar de juiste oplossing. Als salesprofessionals weten wij wat er nodig is om succes te behalen. Met dezelfde winnaarsmentaliteit, transparantie en daadkracht blinken wij uit in het vinden van de beste match.

Grootste kapitaal

Ruimte om onszelf te zijn, te leren en te groeien. Wij geloven in de capaciteiten van een individu en de kracht van een organisatie. Wij bieden onze kandidaten graag de beste kansen bij de mooiste bedrijven.

Ben jij nieuwsgierig geworden hoe wij zorgen voor de beste match? Bekijk hier onze werkwijze.

Wij snappen jouw uitdaging en
gaan deze aan

Het is geen uitdaging commerciële mensen te vinden, wel om er één te vinden die perfect aansluit bij de functie en het DNA van jouw organisatie. Iemand die gaat voor het beste resultaat en zorgt dat commerciële doelstellingen behaald worden. Een professional die juist wél dat verschil maakt bij jouw klanten.

Oak Ik Blink Groep

Ik Blink Sales is een onderdeel van de Oak Ik Blink Groep. Experts op het gebied van Werving & Selectie, Detachering en Payrolling. Jij weet wat je nodig hebt op vlak van HR en Recruitment, wij weten waar je het kunt vinden. Zo laten we elke dag weer onze partners excelleren met de beste mensen.

Wil je kennis maken?

Wij zeker met jou!

Vind de salesbaan die bij jou past

Pin It on Pinterest